ODAMIZDAN DATASOFT SEMİNERİ

DATASOFT kullanıcılarına yönelik Form Ba – Form Bs ve 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu ile Yapılan Değişiklikler ve Entegre Eğitimi 20.12.2008

Özde Yazılım ve Danışmanlık LTD. ŞTİ. ve Odamız işbirliğinde düzenlenecek eğitim de Datasof yazılımı kullanıcılarına yönelik olarak Form Ba – Form Bs ve 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu ile Yapılan Değişiklikler anlatılacak. seminer 20 Aralık 2008 Cumartesi günü Saat: 13.30 da Odamız Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenecek seminere kjonuşmacı olarak Hasan YENER katılacak.

Seminere katılım için aşağıdaki linke girerek kayıt olunuz.:

http://www.ozde.com.tr/seminer/form.php?smr=3 Sunumu Yapan   :  Hasan Yener KAHRAMAN (Datasoft Genel Müdürü)
Seminer Konu     :  Form Ba – Form Bs ve 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu ile Yapılan Değişiklikler ve Entegre Eğitimi
Yeri                   :  ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası Süekli Eğitim Merkezi
Tarih ve Saati     :  20.12.2008
Saat                  :  13:30 Kayıt İçin TIKLAYINIZ…