Dosyalar

ODAMIZDAN DUBAİDEKİ GULFOOD GIDA FUARINA TİCARİ HEYET ORGANİZASYONU

Bölgemizin uluslararası ticaret potansiyelini arttırmak, üyelerimizin mevcut uluslararası ticari ilişkilerini güçlendirmek, yeni pazarlara açılmalarını sağlamak, yurtdışındaki iş ve yatırım fırsatlarını değerlendirmelerine imkan sağlamak üzere, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda belirlenen çeşitli ülkelerdeki farklı sektörlere yönelik uluslararası ticari heyet ve fuar ziyaretleri organize edilmesi planlanmaktadır.

Bu kapsamda, Odamız tarafından 24-27 Şubat 2014 tarihinde B.A.E-DUBAİ’de düzenlenen GULFOOD  Uluslararası Gıda Fuarına iş gezisi organize edilecektir. 1987 yılından beri her yıl düzenlenmekte olan GULFOOD Gıda Fuarı, geçtiğimiz yıl 113.000 m² alanda düzenlenmiş, 88 ülkeden 4200 katılımcı ve 152 ülkeden 77.609 ziyaretçiyi ağırlamıştır. Yiyecek ve İçecek, Otel, Soğutma ve Gıda Servis Ekipmanları, Otel Malzemeleri ve Hizmetleri, Gıda İşleme Makineleri, Fırıncılık ve Şekerleme Ürünleri ve Ekipmanları, Ağırlama Sektörü, Bilgi Sistemleri, Gıda Ambalaj sektörlerinde faaliyet gösteren firmalarının katılımcı olarak yer aldığı fuara, geçtiğimiz yıl Türkiye’den de yaklaşık 200 firma iştirak etmiştir. Söz konusu fuara yapılacak iş gezisi programı için; etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı taktirde,  KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği’nden de yararlanmak üzere KOSGEB’e başvurulacaktır. Söz konusu destek kapsamında, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı ve Destek Yol Haritasını tamamlayarak destek sözleşmesi imzalayan işletmelerin konaklama, ulaşım ve fuar giriş ücretlerinin %50’si KOSGEB tarafından karşılanmaktadır. Taslak programı ve katılım bedeli ekte yer alan söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki başvuru formunu doldurarak, en geç 17 Ocak 2014 mesai bitimine kadar Odamıza iletilmeleri gerekmektedir.
İrtibat:
Esme DURUSOY
Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Servisi
Tel: 0242 5121697 / dahili 203,
Faks: 0242 5136907,
E-mail: turizm@altso.org.tr
  Taslak Program için tıklayınız…
Başvuru Formu için tıklayınız….

Dosyalar

• tıklayınız... (37,00 KB)
  • tıklayınız.... (240,00 KB)