OTELLERE YÖNELİK GIDA GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

2488

Otel İşletmelerinde Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Konuların ele alınacağı toplantı 3 Aralık 2008

Bilindiği gibi 5179 Sayılı ‘’Gıdaların Üretimi, Tüketimi Ve Denetlenmesine Dair Kanun’’ uyarınca halk sağılığının korunması ve gıda güvenliğinin sağlanması amacı ile her türlü gıda maddesinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin üreten ve satan işyerlerinin asgari teknik ve hijyenik şartları belirlenmiş olup, bu hizmetlerin denetimlerine dair hususlar belirlenmiştir. Konu ile ilgili uygulamaların ilçemizde sağlıklı yürütülmesi amacı ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği-ALTİD ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde 3 Aralık 2008 Çarşamba günü saat 14.30’da Odamız Konferans salonunda  bir toplantı düzenlenmiştir. Konaklama sektörüne yönelik olarak düzenlenecek toplantıda “Gıda Güvenliği, Turizmdeki Önemi ve 5179 Sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanuna İlişkin Yasal Zorunluluklar” konusu işlenecektir. Söz konusu toplantıya firma yetkiliniz ve ilgili personelinizin katılımlarının sağlanmasını ve gereğini rica ederiz   KONU  :  GIDA GÜVENLİĞİ, TURİZMDEKİ ÖNEMİ VE 5179 SAYILI GIDALARIN ÜRETİMİ, TÜKETİMİ VE DENETLENMESİNE DAİR KANUNA İLİŞKİN YASAL ZORUNLULUKLAR TARİH :  03 Aralık 2008 ÇARŞAMBA   SAAT  :  14.30 YER  :  ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU