LEJYONER HASTALIĞI VE TESİSLERDEKİ UYGULAMALAR SEMİNERİ

2045

Lejyoner hastalığı konusunda turistik tesislerde alınması gereken önlemler semineri 27 Kasım 2008

İnsan sağlığı ve turizm açısından önemli hastalıklardan birisi olarak değerlendirilen Lejyoner hastalığı konusunda önceden alınması gereken önlemler ve hastalığın ortaya çıkması durumunda yapılması gerekenler konusunda konaklama tesislerinin ve ilgililerin bilgilendirilmesi amacı ile ‘’LEJYONER HASATALIĞI VE TESİSLERDEKİ UYGULAMALAR ‘’ konulu bir eğitim semineri düzenlenmiştir.  Alanya İlçe Sağlık Gurup Başkanlığı tarafından organize edilen ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı eğitim semineri 27 Kasım 2008 Perşembe Günü saat 10.00’da Odamız Konferans Salonun’da düzenlenecektir.
Söz konusu eğitim seminerin üyelerinize duyurularak ilgili personelin ve yetkililerin katılımlarının sağlanmasını ve gereğini rica ederiz. KONU  :  LEJYONER HASTALIĞI VE TESİSLERDEKİ UYGULAMALAR TARİH :  27 Kasım 2008 ÇARŞAMBA   SAAT  :  10.00 YER  :  ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONU