SANAYİCİ ÜYELERE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İmalatçı üyelerimize yönelik ”Sanayi Sicili Belgesi ve Yıllık İşletme Cetveli” bilgilendirme semineri 15.04.2009

İmalatçı üyelerimizin ‘’ sanayi sicil belgesi ve yıllık işletme cetveli ile ilgili bilgilendirilmesi amacı ile Odamız tarafından bir toplantı organize edilmiştir. Antalya İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü teknik elemanlarından Meral YILMAZ ve Evren BENGÜ nün konuşmacı olarak katılacağı seminer 15 Nisan 2009 Çarşamba Günü Saat: 14.30 – 16.30 arasında Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecek     Söz konusu seminere, üyelerimizin ve konu ile ilgili personellerinin katılımlarını ve gereğini rica ederiz.  EĞİTİM SEMİNERİ BİLGİLERİ: Konu       :  SANAYİ SİCİLİNE KAYIT VE YILLIK İŞLETME CETVELİ UYGULAMASI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ   Tarih  :  15 Nisan 2009  Çarşamba Saat  :  14.30 – 16.30 Yer  :  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu  Konuşmacılar : Meral YILMAZ  /  Evren BENGÜ  –  Antalya İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü Konu Başlıkları : * Sanayi Sicil Belgesi Nedir?
* sanayi Sicil Belgesi Nasıl Alınır?
* Yıllık İşletme Cetveli İşlemleri Nasıl Yapılır?
* Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?
* İdari Para Cezası Gerektiren Hususlar.