Dosyalar

TATARİSTAN CUMHURİYETİ TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde ikili iş görüşmeleri etkinliği düzenlenecektir.

Tataristan’dan gelen heyet içerisinde; Türkiye’den üreticiler ile (ev kimyasalları, profesyonel kimyasallar, paketleme ekipmanları, inşaat malzemeleri, iletkenler, römorklar, yedek parça, spor formaları, kozmetik sektörüne yönelik kokular gibi ürünlerin üreticileri, vb) görüşmek isteyen firmalar bulunmaktadır.

Tataristan’da inşaat işleri gerçekleştirmek isteyen firmalar da etkinliğe davet edilmektedir. Heyette ayrıca, gümrükleme, mesleki eğitim gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalar da bulunmaktadır.

15 Şubat 2024 Perşembe günü 12.30’da ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda başlayacak olan etkinliğe katılım sağlamak isteyen firmaların bağlantıda ( https://atso.xyz/OtsgM ) yer alan formu doldurmaları gerekmektedir.

Katılımcı firmaların listesi ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK

• Tataristan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası'nın Türkiye Cumhuriyeti iş misyonu katılımcıları (340,28 KB)