Dosyalar

TRAVELIFE DENETCİ EĞİTİMİ

Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi Eğitimi 27-28 Ağustos 2012

Odamız tarafından yürütülen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2011 Yılı Teklif Çağrısı Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenen TR61/11/Turizm/Kamu/01-16 sözleşme numaralı ‘’Sorumlu Turizm Sorunsuz Gelecek’’ başlıklı projemizin faaliyetlerine başlanmıştır. Proje faaliyetlerimizin temel amacı uluslararası çevreye duyarlı tesis sertifikası olan ”Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi’’nin bölgemizde tanıtılması ve yaygınlaştırılmasıdır.   Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi Avrupalı Tur Operatörleri tarafından tercih edilen, kendi otellerinde uyguladıkları ve çok yakın gelecekte kontrat yapacakları otellerde de uygulanmasını isteyecekleri turizmin olumsuz etkilerini asgariye indirmeyi amaçlayan, uygulanması kolay, düşük yatırım maliyetleriyle gerçekleştirilebilecek bir sistemdir. Sistemin ana hedefleri düşük kaynak kullanımı sağlayarak çevreye duyarlı olmak, yerel kültürel değerleri korumak ve turizmin yerel ekonomiye katkıda bulunmasını sağlamaktır.   Proje faaliyetlerimiz kapsamında 27-28 Ağustos 2012 tarihinde Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi Eğitimi gerçekleşecektir. Katılımın sınırlı olduğu söz konusu eğitim Travelife Baş Denetçisi Chris THOMPSON tarafından verilecektir. Eğitime katılmanın önkoşulu katılımcı yeterli seviyede İngilizce bilmelidir.   Katılmak isteyenlerin en geç 24.08.2012 Günü Mesai bitimine kadar ekli başvuru formunu doldurarak Odamız Projeler ve Kalite Koordinatörlüğü’ne faks ya da e-posta yolu ile iletmeleri rica olunur.   İlgili Kişi:
Hüseyin ŞENLİ
Tel: 0242 512 16 97  D: 48
E-Posta: hsenli@altso.org.tr
    Ek: Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi Eğitimi Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ..

Dosyalar

• Travelife Sürdürülebilirlik Sistemi Eğitimi Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.. (185,00 KB)