Dosyalar

TRAVELİFE SİSTEMİ UZMANI GELİYOR

ALTSO, ortağı olduğu çok uluslu AB Projesi kapsamında Seyahat Acentası Ve Tur Operatörü üyelerini Travelife Sistemi Uzmanı ile buluşturacak. Travelife Sisteminin firmaların karlılığını ve pazarını geliştirecek olan yararlarını anlatacak.

24-26 Kasım tarihleri arasında Hollanda’dan davet ettiğimiz Travelife yetkilisi Silvia Hendriks ALTSO binasında Tur Operatörleri ve Seyahat Acentası üyelerimizle yapacağı ikili görüşmeler Randevu usulü ile yapılacaktır.  Randevu için odamız Projeler Müdürlüğü ile irtibata geçilebilir veya s.hendriks@travelife.info zkanmaz@altso.org.tr veya  hsenli@altso.org.tr e-mail adreslerine şirket bilgilerinizi ve görüşmek istediğiniz saati yazmanız yeterli olacaktır.

Üyelerimize önemle duyrulur.

Önemli Not: Görüşmeler için Tur Operatörü veya Seyahat Acentası yetkilisi olmak tek şarttır. Zehra Kanmaz
Projeler ve Kalite Müdürü ALANYA TİCARET ve SANAYİ ODASI

Tel    : +90 242 512 16 97 (204)
Fax   : +90 242 513 69 07 www.altso.org.tr Detaylı bilgi için tıklayınız.

Dosyalar

• Detaylı bilgi için tıklayınız. (562,08 KB)