Dosyalar

TÜRK HAZIR GİYİM VE KONFEKSİYON FUARI

Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, 1-4 Şubat 2015 tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilecektir.

Tüm sektörlerin katılımına açık uluslararası fuar organizasyonlarından Fas 1.Türk Ürünleri Fuarı, Bosna-Hersek 6.Türk Ürünleri Fuarı ile sadece hazır giyim sektörünü kapsayan Tahran-Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı milli katılım organizasyonları İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilmektedir.

•Türk Hazır Giyim ve Konfeksiyon Fuarı, 1-4 Şubat 2015 tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilecek olup, Fuara 15 m2 stand ile katılım bedeli 6750 Euro’dur. Fuar sadece hazır giyim sektörünü kapsayacak ve sektör kendi içinde ihtisaslaştırılarak yerleşim gerçekleştirilecektir.

•Fas-1. Türk Ürünleri Fuarı, Fas’ın önemli ekonomi merkezlerinden biri olan Kazablanka’da 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek ve A’dan Z‘ye tüm sektörlere açık olacaktır. Fas-1.Türk Ürünleri Fuarı’na 12 m2 stand ile katılım bedeli 4800 Euro’dur.

•Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’da daha önce 5 defa gerçekleştirilen ve önemli iş anlaşmalarına vesile olan Bosna-Hersek Türk Ürünleri Fuarı, 6. kez Türk girişimcisine Bosna Hersek ve Balkan ülkelerinin profesyonelleri ile buluşma imkanı sağlayacaktır. 14-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bosna Hersek- 6.Türk Ürünleri Fuarı’na 12 m2 stand ile katılım bedeli 3600 Euro olup, Fuar A’ dan Z ‘ye tüm sektörleri kapsayacaktır.

Katılım bedellerine tüm ana hizmetler dahil olup, katılım bedelinin ve bir firmadan 2 temsilcinin ekonomi sınıf gidiş-dönüş uçak biletinin %50’si devlet desteği kapsamındadır.
Söz konusu fuarlara katılmak isteyen üyelerimizin, ivedilikle aşağıdaki irtibat bilgilerinden İstanbul Ticaret Odası ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

Ekler:

EK1-Fas Katılım Formu

EK2-İran Katılım Formu

EK3-Bosna-Hersek Katılım Formu

İrtibat:
İstanbul Ticaret Odası
İlgili Birim: Fuarlar
E-posta   : gulin.gursoy@ito.org.tr
Telefon   : 212 455 61 17
Faks       : 212 520 15 26

Dosyalar

• EK1-Fas Katılım Formu (60,50 KB)