TÜRKİYE-AB İŞ DÜNYASI DİYALOĞU PROJESİ-TARIMSAL GIDA FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle TOBB ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, çevrim içi olarak “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Tarımsal Gıda Forumu, endüstri liderlerini, politika yapıcıları, çiftçileri, tarımsal gıda tedarik zinciri aktörlerini ve diğer kamu kurumlarını, 4 farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak için bir araya getirecektir.

TOBB ve EUROCHAMBRES işbirliğinde 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Tarımsal Gıda Forumu” etkinliği, aşağıdaki konularda dört interaktif oturumdan oluşmaktadır:

• Avrupa Yeşil Mutabakatı
  • AB-Türkiye Tarım Politikalarındaki Gelişmeler
  • Gıda Kalitesi Gereklilikleri
  • Çiftlikten Çatala Stratejisi
  • Döngüsel Ekonomi
  • Dijitalleşme ve Tarımsal Teknoloji
  • KOBİ Aile Çiftlikleri ve Kadın Tarım İşletmesi Girişimcileri

Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://events.tebd.eu/event/Agri-Food-Forum  internet adresinden kayıt yaptırılması gerektiği,  etkinliğin 21 Nisan 2021 tarihinde, 11:00-12:30 saatleri arasında açılış oturumu ile başlayacağı ve etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacağı ifade edilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.