Dosyalar

TÜRKİYE-MOLDOVA EKONOMİ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, TOBB ve Moldova İş Adamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, TOBB’un İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril Gaburici’nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi Forumu gerçekleştirileceği, forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılarak, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacağı bildirilmiştir.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; inşaat, bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmalarının beklendiği belirtilmektedir.

Etkinliğin programı TOBB’un web sitesinde “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları-Moldova” bölümünde (https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/moldova.php) yer almakta ve düzenli olarak güncellenmekte olup, Moldova’dan katılım sağlanması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacağı ifade edilmektedir.

Etkinliğe katılmak isteyen firmaların, ekte ve TOBB’un web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğe e-posta yolu ile (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER

• Ek1-Katılım Formu (63,50 KB)
  • Ek2-Program (63,85 KB)