Dosyalar

ULUSLARARASI GENÇ PROFESYONELLER ÇALIŞTAYI

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 03.10.2023 tarih ve E-34221550-310.99-10636 sayılı yazısı;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, standardizasyona katılımı artıracak fikirleri geliştirmek ve genç profesyonelleri bir araya getirmek amacıyla 14 Ekim 2023 Gebze Bilişim Vadisi’nde bir çalıştay gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Standardizasyon süreçlerine başta sanayicilerimiz olmak üzere ilgili tüm paydaşların katılımı kritik öneme sahip olduğu, sürece genç profesyonelleri dahil etmenin öneminin vurgulandığı yazıda, 2023 yılı Dünya Standartlar Günü kapsamında, genç profesyonellerin bilgilendirileceği ve aynı zamanda standardizasyon süreçlerine gençlerin daha kolay dahil olmaları için neler yapılması gerektiğinin kendileri ile istişare edileceği Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı’nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Katılımcıların, gruplar halinde çalıştay formatında gerçekleşecek beyin fırtınasına katılarak TSE’nin genç profesyonellere yönelik yaklaşımının şekillenmesi için önerilerini sunma imkanına sahip olacağı programda, genç profesyonellerin uluslararası ağ oluşturmaları için bir fırsat olması amaçlanmaktadır.

Program ve başvuru şartları ile ilgili detaylar https://www.tse.org.tr/dunya-standartlar-gunu-form-kayit adresinde kayıtlı broşürde yer almakta olup, Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak sınırlı sayıda genç profesyonel arasında yer almak için 6 Ekim 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar formun doldurularak başvuruların tamamlanması gerekmekte olduğu hususunu bilgilerinize sunarız, ilgili üyelerimize duyurulur.

Ek: 1 Sayfa

EK

• 14 Ekim Dünya Standartlar Günü (796,57 KB)