ÖN BÜRO VE KAT HİZMETLERİ EĞİTİM DUYURUSU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizin önemli gelir kaynaklarından turizm sektöründeki hizmet kalitesini arttırmak amacıyla sektördeki çalışanların belgelendirilmesine yönelik Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı katılım belgeli kurs programları düzenliyoruz.

Bu eğitimlerle üyelerimizin kalifiye eleman sağlamasını ve personel altyapılarını güçlendirmesini ayrıca istihdam olanaklarını arttırmayı hedefliyoruz.

Bu amaçla Ön Büro ve Kat Hizmetleri alanlarında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenecek olan eğitim programlarımız Kasım Ayı içerisinde 1 hafta boyunca düzenlenecektir. Eğitime kabul edilecek katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup son başvuru tarihi 25 Ekim 2023 belirlenmiştir.

Konaklama sektöründe tecrübelerini geliştirmek amacıyla gerçekleşecek olan eğitim programlarına katılımcıların sektörde faaliyet gösteren alanlarda görev almaları zorunluluğu olup kayıt için kimlik fotokopisi ile birlikte Eğitim Şube Müdürlüğüne şahsen başvurulması gerekmektedir.

Bilgi için
0 242 512 16 97 / 205 – 206 – 207