Dosyalar

WTM LONDON TURİZM FUARI’NA İŞ GEZİSİ

Odamız tarafından İngiltere Londra’da 06-08 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan WTM London Uluslararası Turizm Fuarı’na İş Gezisi organize edilecektir.

Organizasyonun KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında gerçekleşmesi için Ticaret Bakanlığı tarafından yıllık yayınlanan Milli Katılım Organizasyonu Düzenlenecek Fuarlar Listesinde veya Prestijli Fuarlar Listesinde yer alması gerektiğinden, ancak Bakanlık tarafından Turizm Fuarları (hizmet sektörü fuarları) bu listelere alınmadığından, söz konusu organizasyonun  KOSGEB Destekli düzenlenmesi mümkün görünmemektedir.

Her geçen yıl artmaya devam eden İngiliz ziyaretçi sayıları dikkate alındığında Alanya için de önemli bir Pazar konumunda olan, 2022 yılında 184 ülkeden 35.000 ziyaretçiyi ağırlayan söz konusu fuar seyahat profesyonellerinin en büyük buluşma noktası haline gelmiştir.

Fuara gitmeyi planlayan firmalarımız için hazırlanacak olan paket tur programına öncelikle ön başvuru alınacak olup, katılım bedeli katılımcı sayısına göre belirlenecek olan fiyata dahil hizmetler aşağıdaki gibi olacaktır:

• Gidiş-dönüş uçak bileti,
  • Yurtiçi-yurtdışı tüm transferler,
  • Rehberlik hizmetleri,
  • 4 gece 5 gün Oda kahvaltı konaklama
  • Resmi kurum/kuruluş ziyaret ve toplantı organizasyonu,
  • Fuar girişi

WTM Londra Turizm Fuarı’nı ziyaret etmek isteyen üyelerimizin, ekteki katılım formunu doldurarak, en geç 11 Ağustos 2023 Cuma mesai bitimine kadar Odamıza başvurmalarını önemle rica ederiz.

EK: Katılım Formu

İrtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü

Tel: 0242 5121697 / dahili 217-220

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1: Katılım Formu (63,50 KB)