YÖREX FUARINDA HEPSİTÜRKİYE’DEN EĞİTİM PROGRAMI

Yöresel ürünlerimizin; ticarete kazandırılması, tüketimlerinin yaygınlaştırılması, katma değerlerinin artırılması ve coğrafi işaret ile tescil edilerek standartlarının oluşturulması gibi amaçlarla “Sizin Oraların Nesi Meşhur” sloganıyla Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl on birincisi düzenlenecek olan ve Odamızın da stand ile katıldığı “YÖREX-11.Yöresel Ürünler Fuarı” 20-24 Ekim tarihlerinde, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

TOBB ve Hepsiburada  işbirliğiyle gerçekleştirilen coğrafi işaretlerin e-ticaretine yönelik HepsiTürkiye’den projesi kapsamında coğrafi işaret  üreticileriyle  bir  araya  gelinerek  proje  hakkında  bilgilendirme  yapılacak  ve  eğitim verilecektir.

“HepsiTürkiye’den Eğitim Programı”  22-23-24 Ekim tarihlerinde her gün saat 11.00 ve 14.00’de Anfaş Fuar Merkezi Hall 1 Etkinlik alanında gerçekleştirilecektir.

Program içeriği:

• Yerelden Ulusala e-ticaret desteği
  • HepsiTürkiye’den hedefleri
  • Dijital Dönüşüm Desteği
  • Coğrafi İşaretli Ürünler
  • HepsiTürkiye’den lansman özel fırsatları
  • Hepsiburada ile e-ticaret adımları

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.