ALANYA SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ AÇILIŞ TÖRENİ

İlçemizdeki sigortalı potansiyeli göz önüne alınarak SSK hizmetlerinin ilçemizde verilmesi için Odamız tarafından kiralanarak tüm donanımları sağlanmak sureti ile hizmet vermekte olan Alanya İrtibat Bürosu’nun ‘’Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi’’ ne dönüştürülmesi çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanmış ve yeni yerinde hizmet vermeye başlamıştı.
Odamız ve SGK Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesi, geçtiğimiz dönemlerde de Odamız tarafından kiralanarak İrtibat Bürosu olarak kullanılan mekanının fiziki şartlarının Sosyal Güvenlik Merkezi için yetersiz kaldığı bildirilmiş, daha fazla SGK hizmetinin verilebilmesi için Odamız tarafından SGK kriterlerine uygun yeni bir yer kiralanarak İl Müdürlüğü kullanımına tahsis edilmiştir. Odamızın da katkıları ile söz konusu yerde yapılan çalışmalar tamamlanarak, Alanya SGK Müdürü Olarak Muammer PARİN atanmış ve 23.11.2009 tarihinden itibaren Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi ünvanı altında ilçemiz Saray Mah Orkide Sokak No:2 Alanya adresinde faaliyetine başlamıştı. Anılan tarihten bu yana hizmet vermekte olan Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi için 10.02.2010 tarihinde Saat:14.30 da düzenlenecek açılış törenine tüm üyelerimiz davetlidir.
Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi Bilgileri:
Alanya SGM Müdürü               : Muammer PARİN
Alanya SGM Telefon Numarası : 0.242.519 50 66
Alanya SGM Faks Numarası     : 0.242.519 50 64
Alanya SGM E-Mail Adresi        : alanyasgm@sgk.gov.tr
Alanya SGM Adres                  : Saray Mah Orkide Sokak No:2  07400  ALANYA/ANTALYA