ALTSO’NUN TURİZM KURSLARI DEVAM EDİYOR

TURİZM KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR Odamızile İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen turizm kursları tüm hızıyla devam ediyor. ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi’nde 25 Ocak da başlayan ve 6 Mart 2010 günü sona erecek olan “Kat Hizmetleri, Aşçı Çırağı ve Servis Komisi” eğitimleri tüm hızıyla devam ederken gelen talep üzerine 17 Şubat 2010 Çarşamba günü  aynı branşlarda yeni eğitimlere başlandı.

Eğitimlerin açılışına İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa Coşgunsu, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mut ile yine Halk Eğitim Müdürü Yardımcısı Şevki Mat katıldı. Halk Eğitim Müdürü Coşgunsu, yaptığı konuşmada Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim amacıyla kurduğu sürekli eğitim merkezi sınıflarının teknolojiye uygun biçimde donatıldığını ve birçok alanda binlerce kişiye eğitim verdiğini söyledi. Coşgunsu  ayrıca bu hizmeti veren ALTSO ile işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mut da, eğitimin hizmet anlayışlarında öncelikli sırada yer aldığına dikkat çekerek amaçlarının ilçemizde bulunan her sektör için eğitimli ve kalifiye personel yetiştirmek odluğuna işaret etti. Öte yandan  17 Şubat günü başlayan eğitimlerin 6 Mart 2010 tarihinde sona ereceği ve derslere eğitimci olarak Halk Eğitim Merkezi öğreticilerinden Şeyma Kaymaz ve Volkan Çalan’ın katılacağı belirtildi. ALTSO’dan yapılan açıklamada ayrıca, Kat Hizmetleri dersi içinde ayrıca mesleki İngilizce eğitimlerin de verildiği