ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM MÜJDEYİ VERDİ

TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU BİLGİ VE DOKÜMAN BİRİMİ ALTSO’DA HİZMETE AÇILDI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ALTSO seçimlerinden önce verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi.

Başkan Erdem’in girişimleriyle Türk Patent ve Marka Kurumu Bilgi ve Doküman Birimi ALTSO’da hizmete açıldı.

Başkan Erdem’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Göreve gelmeden önce firmaların markalaşması ve dolayısıyla da Alanya’mızın marka değerini artıracak çalışmalar yapacağımıza söz vermiştik. Bu amaçla bir süredir yürüttüğümüz çalışmaların sonuçlandığı müjdesini paylaşmak istiyorum. Türk Patent ve Marka Kurumu’nun Bilgi ve Doküman Birimi’ni Alanya’mıza kazandırdık ve odamız bünyesinde hizmete açtık. Birimimizde marka ve patent konularında uzmanlaşmış arkadaşlarımız firma yetkililerine bilgi paylaşımı ve yönlendirme yapacaklar. Güzel Alanya’mızda bulunan firmaların da markalaşmasının şehrimizin marka değerine önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Markalaşma zorlu ekonomik şartlarda firmaların ayakta kalması ve sürekli gelişim göstererek pazardan daha çok pay almasına ve başarıyı yakalamasına olanak sağlar. Marka bilinirliğinin artırılması, tüketicilerin ürün ve hizmetlerinize daha aşina olmasını sağlarken, daha geniş kitlelere de ulaşılmasına yardımcı olur. Markanız daha fazla kişi tarafından takip edilip, tanınmaya başladığında satışlarınızı artırma şansınız artar ve zaman içerisinde tüketicilerin güven duymaya başladığı bir marka haline gelmeye başlarsınız. Alanya’daki iş insanlarının markalaşmasına önem veriyoruz. İş hayatında takdir edilir başarı hikayeleri üretebilmelerinde markalaşmanın büyük payı olduğuna olan inancımız ile açtığımız birimin Alanya’mız için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alanya’mız için, iş insanlarımız için çalışmaya, elimizden gelen gayreti göstermeye önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz.”