ALTSO BAŞKANI ERDEM’DEN BİR ANKARA ÇIKARMASI DAHA

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya’nın sorunlarının çözüme kavuşması için bir Ankara çıkarması daha yaptı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu Ankara’da ziyaret ederek, Alanya’nın sorunlarının çözümü için destek istedi. Başkan Erdem, “Alanya’mızın sorunlarının çözümü için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Erdem bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, Alanya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini aktarmıştı.

Başkan Erdem, bu haftada bir Ankara çıkarması daha yaparak önceki dönem Antalya Valisi şimdiki İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta da yer aldı.

Başkan Erdem, Karaloğlu ziyaretiyle ilgili şunları söyledi: “Yabancılara ikamet izninin sınırlandırılması ile ilgili yaşanan sorunların çözümü için ilgili makamlar nezdinde çalışmalarımız devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, Dışişleri Eski Bakanımız ve Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan sonra; İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu’nu, Meclis Başkanımız Mehmet Kural ve Alanya Belediye Meclis Üyemiz Kayhan Balta ile birlikte ziyaret ettik.
Kıymetli Bakan Yardımcımıza, Alanya’mızda ve bölgemizde yaşadığımız sıkıntıları anlatma fırsatı yakalayıp, MÜTBİR, ALSİAD ve Emlak Profesyonelleri Derneği ile birlikte hazırladığımız sorunlar ve çözüm önerileri konulu raporu sunduk.
Antalya’da da görev yapmasından dolayı bölgemizi iyi bildiğini ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda bizlere destek vereceğini ifade eden Sayın Bakan Yardımcımıza çok teşekkür ederim.
Alanya’mızdaki son gelişmelerle ilgili olarak da bilgiler aktardığımız Sayın Bakan Yardımcımıza, misafirperverliği ve bize gösterdiği yakın ilgi nedeniyle şükranlarımızı sunuyorum. Alanya’mızın sorunlarının çözümü için her platformda çalışmaya devam edeceğiz.”