ALTSO’NUN DEPREM YARDIMLARI YOLA ÇIKTI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeleri TOBB öncülüğünde Elazığ ve Malatya illerindeki AFAD Koordinasyon Merkezleri’ne gönderdi.

ALTSO Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar, deprem felaketinin ardından başlatılan yardım kampanyası hakkında bilgi verdi. Taşpınar, “Acil ihtiyaçlar nedeniyle başlattığımız yardım kampanyasında toplanan malzemeler Elazığ ve Malatya illerindeki AFAD Koordinasyon Merkezleri’ne ulaştırılmak üzere yola çıktı” dedi.

Taşpınar, ”Tüm milletimize geçmiş olsun diyor, kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyor, yaralananlara acil şifalar temenni ediyorum. Millet olarak yine bir doğal felaket ile karşı karşıyayız. Yüreklerimiz Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerimiz için çarpıyor. Böylesi durumlarda millet olarak yaraları sarmak konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğinden hareketle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir kampanyası başlatmıştık. Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir sıcak el de biz uzatmak istedik. Devletimiz zaten felaketin gerçekleşmesinin ardından gerekli çalışmaları hızlı biçimde başlatmıştı. Bu bizim tesellimiz oldu. Ancak gün birlik ve beraberlik günü olduğu için başkanımız Mehmet Şahin ve yönetim kurulu olarak oradaki kardeşlerimize Alanya’mızdan da el uzatmamız gerektiği hususunda görüş birliğine vardık.  Zor günlerde hep beraber el ele vererek, yan yana olmalıyız. Bu sebeplerden dolayı da oda olarak bütçe oluşturarak deprem bölgesine bugün itibariyle yardım malzemeleri yolluyoruz. Allah’ın izniyle ihtiyaç olarak belirlenen;  ısıtıcı, giysi, kuru gıda ve çocuk bezinden oluşan yardım aracımız bugün Antalya’dan yola çıktı. Bu malzemeler bölgedeki AFAD koordinasyon merkezlerine teslim edilecek. Felaketlerin acısını ancak birlik ve beraberlik içinde azaltabiliriz. Allah tekrarından ve beterinden korusun” diye konuştu.

ALTSO’NUN DEPREM YARDIMLARI YOLA ÇIKTI