ANA MUHALEFET LİDERİNE ALTSO’DAN ALANYA RAPORU

KILIÇDAROĞLU’NA RAPOR VERDİK Oda Başkanımız Kerim Aydoğan ilçemizi ziyaret eden CHP Genel Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulmak üzere hazırlanan raporu CHP İlçe Başkanı Osman Özcan’a verdi. Raporda özellikle Gazipaşa Havalimanı’nın uluslar arası uçuşlara açılması konusuna dikkat çekilirken; Oda Başkanımız Aydoğan; “ Havalimanının açılması bölgemizde 500 bin kişinin istihdamında çözüm olabilir” dedi.

CHP ilçe Teşkilatına giderek 27 maddeden oluşan “Alanya’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu raporu İlçe Başkanı Osman Özcan’a teslim eden Aydoğan, özellikle Gazipaşa Havalimanı konusunun da muhalefet tarafından meclise taşınması talebinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Osman Özcan da, Odamız tarafından özenle hazırlanan rapora övgüler yağdırırken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na raporu bizzat teslim edeceğini ve sözlü bilgi de vereceğini söyledi. Odamızın ilçemize gelen tüm devlet büyükleri ve siyaset adamlarına kapsamlı raporlar hazırlayarak verdiğine dikkat çeken CHP İlçe Başkanı Osman Özcan, Aydoğan’a duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti. Odamız Başkanı Kerim Aydoğan’da CHP Genel Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilçemizde görmekten memnuniyet duyduklarını söylerken, ilçemizin sesini her alanda duyurmak için bu tür fırsatları değerlendirdiklerini söyledi. “GAZİPAŞA HAVALİMANI 500 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAR”
Aydoğan raporda ilçemiz için 27 önemli soruna ve bu sorunların çözüm önerilerine dikkat çekildiğini ama özellikle Gazipaşa Havalimanı’nın bir an önce tam kapasite ile faaliyete geçmesi hususunda CHP İlçe Teşkilatına düşüncelerini aktardıklarını söyledi.

Gazipaşa Havalimanı’nın faal hale gelmesinin Alanya’dan Anamur’a kadar çok olumlu ekonomik gelişmelere vesile olacağını söyleyen Aydoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Havalimanının uluslararsı standartlara getirilmesi Alanya bölgesine yapacağı katkı yanında Gazipaşa ve doğusunun da gelişimini hızlandıracak, gelişmeler ile 100 kişinin doğrudan beşyüzbin kişininde dolaylı istihdamı sağlanabilecektir. Şu anda devlet politikaları da istihdamın arttırılması yönündedir.  Gazipaşa Havalimanı bu manada bölgenin istihdam sorununu büyük ölçüde azaltacaktır”