BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ’A ODAMIZDAN PLAKET

DEVLET BAKANI VE BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ ODAMIZDAYDI Alanya Kültür ve Sanat Festivaline katılmak amacıyla ilçemize gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Bülent Arınç’a, Oda Başkanımız Kerim Aydoğan tarafından şükran plaketi takdim etti.

Oda Başkanımız Kerim Aydoğan,  festival öncesi  odamızda düzenlenen bir toplantıya katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Bülent Arınç’a Gazipaşa Havalimanı’nın açılması başta olmak üzere bölgemizin bekleyen acil sorunları hakkında bilgi verdi. Aydoğan ayrıca turizmdeki gelişmeler ve yükseköğrenimin Alanya’da yaygınlaşması  konularında da Arınç’a beklentileri aktardı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da toplantının bir bölümünde Gazipaşa Havalimanı’nın açılmasına ilişkin umut verici açıklamalar yaptı.