İNŞAAT VE EMLAK SEKTÖRÜ ALTSO’DA KONUŞULDU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, emlak ve inşaat sektörüne yönelik istişare toplantısı düzenledi. Başkan Erdem, “Alanya’mızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO), emlak ve inşaat sektörüne yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Erdem toplantıda, sektörün sorunlarına ilişkin iş insanlarının görüş ve önerilerini alıp, neler yapılması gerektiğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Erdem’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: “Emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımızla odamızda bir araya geldik.
Odamızın avukatlarının da yer aldığı toplantıda; sektörün sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunup, Ankara temaslarımızı paylaştık.
Taşınmaz ticareti yönetmeliği ve emlak alım satım sözleşmelerinin güncellenmesi konularını da toplantımızda ele alıp, neler yapılması gerektiğini değerlendirdik.
Alanya’mızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

İNŞAAT VE EMLAK SEKTÖRÜ ALTSO’DA KONUŞULDU