ODAMIZ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN ZİYARET

AYDOĞAN: KADIN GİRİŞİMCİLERİNE DESTEK OLACAĞIZ Odamız Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri 10 Şubat 2009 günü  Oda yönetim kurulu toplantısına katılarak hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Odamız Başkanı Kerim Aydoğan, kadın girişimciler tarafından yapılacak çalışmalara büyük önem verdiklerini ve başta eğitim olmak üzere her alanda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Odamız Kadın girişimciler Kurulu Başkanı Burcu Baba, Odamızın yeni yönetimine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında başta eğitim alanında olmak üzere diğer tüm konulardaki fikirlerini odamız yönetimine aktardı. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bazı okullarda öğrenciler için “Girişimcilik” dersleri vermeyi planladıklarını belirten gurup üyesi Hayriye Sadullahoğlu Ergun, düşünceleri arasında ev kadınlarının da ekonomiye katkı sağlayacak projeleri olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Odamız Meclis Katip Üyesi olan Argun, evlerde üretimi yapılan reçel gibi ürünlerin pazarlanabilmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Oda Başkanımız Kerim Aydoğan ise, kadın girişimcileri destekleyerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması fikrini açık yüreklilikle desteklediklerini ve kadın girişimcilerden gelecek her türlü öneriye sonuna kadar destek vermeye  hazır olduklarını ifade etti.