ODAMIZDAN EV HANIMLARINA AŞÇILIK KURSU

11993

EV HANIMLARINA YEMEK KURSU Odamız tarafından ev hanımlarına yönelik yemek kursu açılacak. Türk ve dünya mutfağının birbirinden leziz yemeklerinin öğretileceği kurs 26 gün sürecek. Kursa katılmak isteyenlerin ise ALTSO Eğitim Şubesine başvurmaları gerektiği açıklandı.

Birçok alanda kurs düzenleyen ALTSO, bu kez de ev hanımlarına yönelik aşçılık kursu açıyor. Eğitmen Volkan Çalan tarafından verilecek olan kurs 26 gün sürecek. Türk ve dünya mutfağının birbirinden leziz yemeklerini 26 ana başlıkta ev hanımlarına öğreteceğini anlatan Çalan, kursun hafta içi her gün 13.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi. Ev hanımlarını kursa katılmaya davet eden Çalan, ilk etapta 25 ev hanımına kurs vermeyi planlandığını belirtti. Kursta çorbalardan ana yemeklere, sebze haşlamadan ara sıcaklara, özel soslardan tatlılara kadar en ince ayrıntıyla bayanlara yemek yapmayı öğreteceğini ifade eden Çalan, “Kurs boyunca 55 çeşit yemek yapılacak. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek ve kursiyerler yaptıkları yemekleri düzenlenen etkinlikle ailelerine tattıracak. Kursa katılım 200 TL olarak belirlendi. Ev hanımları öğrendikleri yemeklerle daha da hamaratlaşacak. Kurs çeşitli otellerin mutfaklarında uygulamalı olarak yapılacak” diye konuştu. Öte yandan ALTSO’dan yapılan açıklamada kurslara kayıt olmak isteyen ev hanımlarının Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Şubesine başvurmaları gerektiği açıklandı.

* KURS İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ….