ŞAHİN’E ‘BİR TEŞEKKÜR DE PLAN VE BÜTÇE’ KOMİSYONUNDAN

Pandemi nedeniyle birçok odanın 2020 bütçesini ekside kapattığı ve hatta maaş ödemelerini yapmak için bankalardan kredi talebinde bulunduğu dönemde başarılı bir yönetim göstererek 2020 ALTSO Bütçesini artıyla kapatan Başkan Şahin’e, ALTSO Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri teşekkür ziyaretinde bulunarak çiçek takdim ettiler.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Özcan Şafak Mavili ve komisyon üyeleri bugün gerçekleştirdikleri toplantının ardından, pandemi süresince başarılı çalışmalar yapan ve ALTSO’nun 2020 yılı bütçesini pandemiye rağmen artıda kapatan Başkan Mehmet Şahin’e teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler.

Pandeminin başlamasıyla birlikte birçok meslek odasının personele maaş ödemelerini bile yapmakta zorlandığını, bankadan kredi almak için meclislerinden karar çıkarttıklarına dikkat çeken ALTSO Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Özcan Şafak Mavili ile üyeler Yakup Koca, Mustafa Durgun, Uğur Uysal, Ahmet Sünbül, Muammer Özbudak ve Ömer Ali Baş, “Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkür etmek istiyoruz. Pandemi ile birlikte herkesin evine kapandığı dönemde odada adeta kamp kurup üyelerden gelen talepleri ilgili bakanlıklar ve kurumlara iletti. Sadece iş insanlarının değil çalışanların da sorunlarının sesi oldu. Birçok talebin, karşılık bulduğuna şahit olduk. Ayrıca bu zorlu dönemde üye aidatlarına hiç zam yapmadığı gibi ödemelerdeki büyük düşüşe rağmen dengeli bir bütçe harcamaları yaparak odamızı bu zorlu süreçten başarıyla çıkarttı. Bu nedenle kendisine teşekkür etmek istedik” dediler.

ŞAHİN: “ALTSO OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Komisyon üyelerinin ziyaretinde konuşan Başkan Şahin, 2020 yılı bütçesinin fazla vermesinden duyduğu memnuniyeti dikkat çekerek, “ Odamızın bütçesi geçtiğimiz yıla göre gelir anlamında bu yıl daha düşüktü, biz buna rağmen yaptığımız tasarruflarla, faaliyetlerimizi aksatmadan bütçede fazla verdik. Bütün arkadaşlarımızın emeği var.  Biz ALTSO olarak büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin de sorumluluğunu en iyi şekilde ben ve arkadaşlarım görevimizin sonuna kadar taşıyacağız. Allah bizleri utandırmasın inşallah” dedi.

ŞAHİN; “HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Zorlu süreçte yaptığı başarılı çalışmalar ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Şahin de, “Bugün gerçekten çok duygulandım. Çalışmalarımı yaparken her zaman hem plan ve bütçe komisyonu üyelerimizden, hem komite hem meclis ve hem de yönetim kurulundaki arkadaşlarımdan büyük destek aldım. Bugüne kadar her kararı oy birliği ile aldık. Ben de bu güvene layık olmaya çalıştım. Sadece odamız üyeleri değil, vatandaşlarımızın, işsiz kalan esnaf ve çalışanlarının da haklarının takipçisi olmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı gayret ile çalışmaya devam edeceğiz. Biz hizmet gelmesi için başta Ankara olmak üzere bölgemizde de tüm kurumlarla devam eden yakın ilişkilerimizi Alanya’mızın menfaatleri için kullanıyoruz. Bir başarı varsa bu başarı bana güvenen ve destek veren arkadaşlarımızın da başarısıdır” diye konuştu.

ŞAHİN’E ‘BİR TEŞEKKÜR DE PLAN VE BÜTÇE’ KOMİSYONUNDAN