ŞEKERBANK İLE YENİ KREDİ ANLAŞMASI İMZALANDI

ODAMIZ ÜYELERİNE ŞEKERBANK’TAN YENİ KREDİ PAKETİ Odamız tarafından üyelerimizin uygun şartlarda kredi kullanmasına yönelik çalışmalara Şekerbank Alanya Şubesi ile yapılan yeni anlaşma eklendi. Hedef kitlesi Mikro Esnaf, Mikro işletme ve Küçük İşletmeler olan yeni anlaşma ile günümüz koşullarında 48 ve 60 ay vadeli uygun şartlarda kredi imkanı sunuluyor.

04 Mayıs 2010 günü gerçekleşen protokol törenine ALTSO Yönetimi ile Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer ile  Alanya Şube Müdürü Sinan Çelik katıldı. İmza töreninden önce bir açıklama yapan Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer, Standart, Gümüş ve Altın olmak üzere 3 pakette sunulan kredinin ana şartının müşterilerin sigortalanması olduğunu söyledi. Sigorta bedelinin sadece 50 ya da 70 TL olduğunu ve bir seferinde alındığını söyleyen Özer, bu sayede sağlık + ferdi kazada 5 Bin, iş yeri sigortasında 10 Bin ve yangın, sel, hırsızlık ve doğal afetler bazında da 20 Bin TL ye kadar teminat sağlandığını söyledi. Bu paketlerin bir takım avantajlarının da olduğunu söyleyen Özer, “Herhangi bir kredi paketimizden faydalanan ALTSO üyeleri yeni kullanacağı tüm yeni ürünlerin faizlerinde, liste fiyatından yüzde 20 indirim alabilecektir. Yine aynı şekilde kredi kullandırım masrafı komisyon fiyatlarında yüzde 50 indirim sağlanacaktır.  Paket sahibi müşterilerimiz aynı zamanda bankacılık hizmetleri ile ilgili avantajların yanı sıra kendilerine ait web sayfası oluşturabilecekler.” Dedi. Oda Başkanımız Kerim Aydoğan ise, günümüz ekonomik koşullarında işletmelerin zaman zaman ihtiyaç duyabileceği uygun kredi koşullarını üyelerine duyurmak için bu tip anlaşmaları yaptıklarını söyledi. ALTSO Başkanı, “Bankalar sürekli yeni kredi paketleri üreterek rekabete dayalı uygun çözümler üretebiliyor. Şekerbank Alanya Şubesi de yeni ürününü tanıttı. Umarız bu yeni kredi paketleri üyelerimize yararlı olur dedi.