TOBB YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

600 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİYE ULAŞTIK Odamız her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB)  gelen öğrenci yardımlarını ihtiyaç sahiplerine dağıttı.  Odamız Yönetimi 6 Kasım günü Demirtaş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve yine Demirtaş Çok Programlı Lise’sinde okuyan 500 öğrenciye yardım paketleri dağıttı. Yapılan diğer yardımlarla birlikte bu sayını 600 öğrenciye ulaştığı açıklandı.

Kaymakam Hulusi Doğan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Er’in de katıldığı dağıtım töreninde içlerinde eşofman, tişört, çorap ve spor ayakkabı bulunan paketler ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Ana sınıfı öğrencilerinden lise son sınıf öğrencilerine kadar yeni spor malzemelerine kavuşan çocukların tören sırasında coşkusu görülmeye değerdi.

Yardımların dağıtımı için Demirtaş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’unda yapılan törende duygulu sahneler yaşandı. Kaymakam Hulusi Doğan yardımlar nedeniyle Odamız Yönetimini tebrik ederken, Alanya’ya gösterdiği ilgi nedeniyle de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Yapılan yardımları mütevazi olarak görmediğini ve çok kaliteli ürünlerin geleceğimizin teminatı olan çocuklara dağıtıldığını söyleyen Kaymakam Doğan, “Bu çocukların elinden tutan herkese teşekkürü borç bilirim” dedi.

Oda Başkanımız Kerim Aydoğan da törende, imkanları dahilinde ulaşabildikleri tüm ihtiyaç sahibi okullara ulaşmak istediklerini ve her yıl farklı ihtiyaç sahibi okullara yardım ettiklerini söyledi. Aydoğan, ihtiyaç sahibi olan çocuklara bir nebze moral, güven ve destek vermek istediklerini bunun karşılığında da öğrencilerden sadece derslerinde başarılı olarak ülkemize hayırlı insan olmalarını beklediğini söyledi.

Bu arada törende bir konuşma yapan küçük bir öğrenci de yaşadığı heyecanı kelimelerle ifade etmekte zorlandığını ama kendilerine verilen hediyeleri çok beğendiklerini söyledi.

TOBB YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI