BAŞKANIMIZ TOBB TURİZM KURULU BAŞKANI OLDU

AYDOĞAN TOBB  TURİZM KURULU BAŞKANI OLDU

02 Mayıs 2009’ta  gerçekleşen TOBB Genel Kurulu tarafından seçilen 5 kuruldan birisi olan TOBB Turizm Kurulu 04 Kasım 2009 günü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara’da yapılan toplantıda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan oy birliği ile TOBB Turizm Kurulu başkanlığına seçildi.

9 kişiden oluşan komisyonda Aydoğan’ın yönetiminde Bodrum, Didim,  Gaziantep, Milas, Akçakoca, Bergama, Arhavi ve Torbalı Ticaret ve Sanayi Odası  Başkan ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Komisyon tüm yurdu kapsayacak turizm çalışmalarını yürütücek. Bilindiği üzere TOBB Turizm kurullarının başlıca görevleri arasında TOBB’un tüm politika ve çalışmalarına fikir üretmek ve projeleri takip etmek de bulunuyor. Bugün Ankara’dan dönen ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, kendisine verilen bu önemli sorumluluğun gerekliliklerini yerine getirmek için uğraş vereceğini ve Alanya’dan kendisine ulaşan tüm talep ve görüşleri TOBB nezdinde takip edeceğini söyledi. Aydoğan, hedefinin Alanya ve Türk turizmine katkıda bulunmak olduğunu söylerken, Alanya’daki turizmcilerin görüşlerine büyük önem verdiğini ve bunu çalışmalarına yansıtacağını söyledi.