ADVENTUR 2019 ULUSLARARASI TURİZM FUARI-LİTVANYA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen; 25-27 Ocak 2019 tarihlerinde Vilnius’ta “Adventur 2019 Uluslararası Turizm ve Aktif Tatil Fuarı” nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuarın, Baltık ülkelerinde turizm alanındaki en büyük etkinlik olduğu, bir önceki fuarda 20 ülkeden 71 yabancı firmanın stand açtığı ve 33.630 kişinin anılan fuarı ziyaret ettiği belirtilmektedir.

Yazıda ayrıca, 26-28 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenmiş olan “Adventur 2018 Uluslararası Turizm Fuarı’nda ülkemizin resmi standının yanı sıra, THY ile Litvanya’dan ülkemize turist götüren tur operatörlerinin ve münferit otellerin tanıtım standlarının da yer aldığı ifade edilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları /Yurt Dışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.