Dosyalar

ALMANYA – ROMANYA SOHBET TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza ulaşan 24.06.2021 tarihli ve  65001242 sayılı Ticaret Bakanlığı’ndan alınan ilgili kayıtlı yazısında, 30 Haziran 2021 Çarşamba günü 14.00-16.00 saatleri arasında Almanya’da görev yapmakta olan Ticaret Müşavir ve bu ülkelerde iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı “İş Dünyası Temsilcilerimizin Gözüyle Almanya” e-sohbet toplantısının,  2 Temmuz 2021 Cuma günü 14:00-15:30 saatleri arasında ise  Romanya’da  görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimiz ve Ataşemiz ile Romanya’daki en büyük online pazar yeri olan eMAG Romanya  temsilcilerinin  konuşmacı  olarak  katılacağı İngilizce  dilinde  “eMAG  Romanya  ile  Romanya Pazarında E-Ticaret Fırsatları” e-sohbet toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Toplantıların programı ve toplantıya katılmak için gerekli linkler aşağıda sunulmuştur.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK: Almanya ve Romanya E-Sohbet Toplantısı

EK

• TOPLANTI PROGRAMI (1,02 MB)