BENİM ALANYA’M RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI

Odamız, okul çağı çocuklarının Alanya’nın kültürel, mimari ve tarihi mirası ile ilgili ufuklarının genişletilmesine, sanatsal yaratıcılığın gelişimine, çocuklarda hayal gücünün oluşumu ve yaratıcı düşünmelerine katkı sağlamak ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak amacıyla “Benim Alanya’m” temalı ödüllü bir resim yarışması tamamlanmıştır.

Alanya’yı kendi gözlerinden tasvir eden 185 çocuğumuzun resimleri 5-7 yaş, 8-11 yaş, 12-14 yaş ve 15-18 yaş gruplarında olmak üzere Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Görsel Sanatlar ve Okul Öncesi Öğretmenlerinden oluşan jürimiz tarafından değerlendirilmiş ve her gruptan 1 öğrencimizin resmi ödüle layık görülmüştür.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında odamızda düzenlenecek olan törenle verilecektir.

Benim Alanya’m Resim yarışmasında dereceye giren eserler şu şekildedir.

KATEGORİ ADI SOYADI YAŞI OKULU DERECE
5-7 yaş MEHMET ÇEVLİK 6 50, Yıl Ahmet Keşoğlu ilkokulu 1. derece