KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ ARTIK İNTERNET ORTAMINDA

Odamız ve İŞKUR Alanya Hizmet Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimler artık internet ortamında online olarak veriliyor.

KOSGEB Desteklerinden yararlanmak isteyen girişimci adayları günün her saati online olarak ders alıp sınava girebilecek. Sınavda başarılı olan girişimci adaylarının belgeleri sistem üzerinden de görülebilecek.

KOSGEB e-Akademi’nin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde zaman ve mekandan tamamen bağımsız, mevcut bilgisayar teknolojileri vasıtasıyla sanal ortamda derslerin işlendiği yeni eğitim metoduyla daha çok girişimciye daha kolay yoldan ulaşma imkanı doğdu.

Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş modeline dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi artık online olarak gerçekleştirilecek.

KOSGEB ailesinin bir ferdi olmak ve firmanızın kuruluş aşamasında KOSGEB tarafından desteklenmek istiyorsanız Alanya Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB Temsilciliği ve Eğitim ve Kariyer Şube Müdürlüğü’ne gelerek online girişimcilik eğitimi ve KOSGEB destekleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için

Dahili: