OTO ALIM SATIM VE KOMİSYONCULUĞU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Odamıza kayıtlı oto alım satım ve komisyonculuğu faaliyeti ile iştigal eden üyelerimizin katılımıyla 25 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 15:00’de odamız konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Odamıza kayıtlı oto alım satım ve komisyonculuğu faaliyeti ile iştigal eden üyelerimizin katılımı ile, 13 Şubat 2018 tarihli Resmi Gazete ‘de yayımlanan “ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelik” ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Konu ile ilgili Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca ve yetkili kişilerin sunumu ile 25 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 15:00’ de odamız konferans salonunda düzenlenecek “ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yönetmelik” ile ilgili bilgilendirme toplantısına ilgili tüm üyelerimiz davetlidir.