ÖZEL BEDEN EĞT. VE SPOR TESİSLERİ

Alanya Kaymakamlığı’nın odamıza göndermiş olduğu 17/04/2018 tarih 19974966/451 sayılı yazısında 29 Mart Perşembe günü saat: 13.30’da Antalya Spor Salonu’nda Özel Spor Tesisleri ile Salonlarımızın iş ve işlemleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirilmiş ve söz konusu toplantı ile ilgili İl Müdürlüğü’müzden Çalışma İzin Belgesi alan Özel Spor Tesislerine duyurularak katılımlarının mutlaka sağlanması istenmiştir.
İlçemizde bulunan ve izinsiz faaliyet gösteren Özel Spor Tesisleriyle iletişime geçilerek kayıt altına alınmasının sağlanması ve denetimlerin düzenli yapılarak herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için koordineli çalışma yaparak çalışma izin belgesi olmayan tesislerin kayıt altına alınması gerekir denmektedir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.