ALTSO BAŞKANI ŞAHİN, FOX TV GENEL MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN, FOX TV GENEL MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI

ALTSO Mehmet Şahin, ilçemize 15 bölümlük program çekimi için gelen Finlandiya Fox Tv Genel Müdürü Mikko Silvennoinen’i akşam yemeğinde ağırladı.

Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Tüzün de söz konusu programa eşlik ettiler.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek program çekimleri nedeniyle gerçekleşen buluşmaya ayrıca Detur Satış ve Pazarlama Müdürü Arhan Işın ile DETUR Bölge Müdürü Terhi Alanya da katıldı.

İlçemizde yaşayan Finlandiya vatandaşlarının günlük yaşamından kesitlerin yer alacağı program ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, projenin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven, Başsavcı Musa Taşkın, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ile turizmci ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Tüzün’e teşekkür etti.

“ALANYA’NIN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLE EKONOMİK SEKTÖRLERİ DE TANITILACAK”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Finlandiya Fox Tv’de yayınlanacak program sayesinde Alanya’nın tanıtımının en güzel şekilde yapılacağını belirterek, “Alanya’mızın tanıtımı Fox Tv tarafından güzel bir şekilde yapılacak. Alanya’nın anlatılacağı dizinin içeriğinde, Alanya’da yaşamını sürdüren Finli vatandaşların günlük yaşamlarının yanı sıra, Alanya’nın tarihi, turistik ve doğal güzellikleri yer alacak. Bunula birlikte yine ilçemizde alışveriş imkanları, inşaat sektörü ve köy alanlarıyla tarım konularına da değinilecek” dedi.

İSKANDİNAV KANALLARINDA RATİNG KIRAN PROGRAM

Söz konusu programda geçtiğimiz yıl da yine ilçemizde yaşayan yabancı rehberlerin hayatı işlenmiş ve rating rekorları kırılmıştı. Program sadece Finlandiya’da değil diğer İskandinav ülkelerinde büyük beğeni alıyor. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, gelecek yıl farklı konularda da Fox Tv ile çalışmaların devam edeceğini söyledi.

ŞAHİN: “ONLİNE TANITIM ÇOK ÖNEMLİ”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’nın tanıtımı için ALTSO olarak öncü olmaya devam edeceklerini söyledi. Şahin, “Alanya’nın tanıtımı için bu tür TV programları çok önemli. Biz bu tanıtımın sadece Finlandiya ile kısıtlı kalmasını istemiyoruz. Fox TV yayınları sadece Finlandiya’da değil, Norveç, İsveç ve Danimarka gibi İskandinav ülkelerinde de izleniyor. Sırasıyla bu ülkelerde de aynı türden programların da gerçekleştirilmesine öncülük edeceğiz. Daha sonra diğer ülkelerde de bu tür programlarla, online tanıtım yapabiliriz. Bu kapsamda çeşitli görüşmeler gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Bilindiği gibi daha önce proje kapsamında Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi ziyaret edilmişti.