ALTSO HEYETİ, RUSYA TEMASLARINI TAMAMLADI

Rusya’nın en önemli turizm fuarı olan Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı sona erdi. ALTSO, fuarda ALTAV ve ALTİD ile birlikte açılan Alanya standında ilçemizi tanıttı.

ALTSO ayrıca fuara bir de, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, ALTSO Meclis Üyeleri Vedat Ali Erdoğan, Mehmet Tüzün, Kerim Yılmaz, Özcan Şafak Mavili, ALTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, ALTSO üyeleri ve gazetecilerinde yer aldığı bir KOSGEB destekli iş gezisi düzenledi.
ALANYA STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Alanya, MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı standında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ortaklığında “Çatı Projesi” kapsamında tanıtıldı. Alanya standını, Kültür ve Turizm Bakanı eski yardımcılarından Antalya Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Arıcı ve İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş başta olmak üzere çok sayıda kişi ziyaret etti.
ALANYA ÜRÜNLERİ DAĞITILDI

MITT Moskova Turizm Fuarı’nda yer alan Alanya standında ziyaretçilere Alanya yazılı güneş gözlükleri, üzerlerinde Alanya ve gülümseyen güneş yer alan bileklikler, mouse pad, 4 dilde Alanya tanıtım videosu yüklü 8 GB flash bellek, kalem, cep telefonu yedek batarya ve buzdolabı süsleri hediye edildi. 30 bin Alanya materyaline adeta hücum eden Ruslar, daha önce Alanya’da tatil yaptıklarını ve yeniden tercihlerinin Alanya olacağını söyledi.

ŞAHİN: “EN İYİ TANITIMI YAPACAĞIZ”

Fuarı değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya standının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Bu yıl Rusya’da yaşanan Ruble krizi nedeniyle MITT Moskova’ya ayrı önem verdik. Bu ülkelerde yaşanan krizi fırsata çevirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Fuara özel tanıtım materyalleri hazırladık. Bu materyallerin maliyeti zannedildiği gibi çok yüksek değil. Biz istendiğinde etkili tanıtım yapılabileceğini gösterdik. Seneye hedefimiz her fuarda en az 100 metrekare büyüklüğünde Alanya stantları açmak, her fuara 500 bin tanıtım materyali ile gitmek. Örneğin Alanya çantası, her fuarda büyük ilgi görüyor. Ve 100 bin Alanya çantasının maliyeti çok düşük. Biz Alanya olarak güçsüz değiliz, amacımız en güzel, en büyük tanıtımı yapmak” dedi.

ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

MITT Moskova Turizm Fuarı’nın başarılı geçtiğini vurgulayan Başkan Şahin, ALTİD ve ALTAV ile birlikte güzel bir tanıtım yaptıklarını söyledi. Fuarda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şahin, MITT Moskova Turizm Fuarı’nda yaşanan birlikteliğin Alanya’nın tanıtımı konusunda her alanda devam edeceğini sözlerine ekledi.