BAKAN GÜNAY SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞACAK

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI GÜNAY PAZAR GÜNÜ ALANYA’DA

Bir dizi program için Pazar günü ilçemize gelecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY 30 Mart 2008 Pazar Günü saat 14.00’de Odamız’da sektör temsilcileri ile buluşacak

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI GÜNAY ALANYA’DA

Bir dizi program için ilçemize gelecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY 30 Mart 2008 Pazar Günü saat 14.00’de Odamız’da sektör temsilcileri ile buluşacak 30 Mart Pazar günü bir dizi program kapsamında ilçemize gelecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul GÜNAY program kapsamında 30 Mart 2008 Pazar Günü Saat: 14.00’de Odamız Konferans Salonunda sektör temsilcileri ile toplantıda bir araya gelecek Toplantıda sektör temsilcileri ve yöneticilerin sunumlarının ardından bölgenin sorunlarının ele alınması bekleniyor.