Foto Galeri

LÖSEV‘İN EFSANE İSMİNDEN BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, LÖSEV’e ait olan Lösante Hastanesi’ni ziyaret ederek, LÖSEV’in Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer ile bir araya geldi. Ezer, her fırsatta LÖSEV’e destek veren Erdem ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Sayın Eray Erdem’i büyük beğeni ile takip ettim. LÖSEV ailesi olarak gönlümüz kendisinden yanaydı. Destekleri için teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte işbirliği yapacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi

ALTSO Başkanı Eray Erdem, Meclis Başkanı Mehmet Kural ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lösante Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Heyet burada LÖSEV’in Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer ile görüşerek, LÖSEV hakkında detaylı bilgi aldı.

05 Kasım’da ALTSO Organ Seçimleri ile başlayan ve 12 Kasım’da Yönetim Kurulu seçimiyle sona eren seçim sürecinin ardından ALTSO Başkanlığı görevine başlayan Başkan Erdem, ilk açıklamasında sosyal sorumluluğa dikkat çekerek, “Tüm sevenlerimizden ricamız; lütfen çiçek göndermeyin, LÖSEV’e bağış yapın” demişti. Erdem’in açıklamasının ardından LÖSEV’e çok sayıda bağış yapılmıştı.

ERDEM VE EKİBİNDEN LÖSEV’E ZİYARET

Başkan Erdem, yaptığı LÖSEV’e bağış açıklamasının ardından şimdi de LÖSEV’e ait olan Lösante Hastanesi’ni ziyaret ederek, yaşam savaşı veren çocuk ve yetişkinler adına bit farkındalık çalışması daha yapmış oldu.

EZER: ALTSO’NUN ZİYARETİNDEN MUTLULUK DUYDUK

Başkan Erdem ve ALTSO heyetinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten LÖSEV’in Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer ise şunları söyledi: “Mutlu bir gün yaşadık, Alanya’dan önemli misafirlerimizi konuk ettik. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı saygı ve gururla takip ediyorum. Seçildiği zaman çok anlamlı bir davranış sergileyip hayırseverlerin bağışlarını LÖSEV’e yönlendirmişti. Bu hareketi tüm Türkiye duydu ve örnek oldu. Kendisi takip ediyorum, inanılmaz bir enerjisi ve iletişim gücüyle herkesle görüşüyor ve herkesi kabul ediyor. İnanılmaz çalışıyor. Eminim ki Alanya halkı, oradaki gelişimi, katma değerlerle farkedecektir. Kısa zamanda da çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Başkanımız Eray Erdem’in yolu açık olsun. En kısa zamanda ben de Alanya’ya başkanımızı ziyaret etmeye geleceğim. ”

ERDEM: LÖSEV’DE DUYGU DOLU ANLAR YAŞADIK

LÖSEV ziyaretini değerlendiren Başkan Erdem, “Gönüllüsü olmaktan büyük onur duyduğum ve çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğim Lösemili Çocuklar Vakfı’nı (LÖSEV) kendisine ait olan Ülkemizin Gururu Lösante Hastanesi’nde ziyaret ettik.
Hayırseverlerin desteği ile kötü hastalığı yüzde 94 oranında yenme başarısı gösteren LÖSEV’in Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer ile makamında bir araya geldik. Bir mucizeyi nasıl gerçekleştirdiklerini kendisinden dinlerken duygu dolu anlar yaşadık.
Minik yavrularımızı nasıl sağlıklarına kavuşturduklarını ve 18 yatakla başladıkları hastaneyi yüzlerce yatağa nasıl döndürdüklerini, çocuklarla başladıkları bu hizmet yolculuğuna yetişkinleri nasıl dahil ettiklerini anlattılar.
Her anı büyük bir mutlulukla dinlediğimiz, yaşanmışlıkların sonrasında dünyanın 1 numarası olmayı nasıl başardıklarını anlatan ve bu gerçeği bizlere yerinde gösteren bilim insanı LÖSEV Kurucu Başkanı Dr Üstün Ezer hocamıza bizlere gösterdikleri ilgi ve konukseverlik nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim” diye konuştu.

Foto Galeri

LÖSEV‘İN EFSANE İSMİNDEN BAŞKAN ERDEM’E TEŞEKKÜR