ŞAHİN PAYDAŞLARI BİR ARAYA GETİRMEYE DEVAM EDİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Türkler Toptancı Hali’nin Alanya’ya kazandırılması için girişimlerini sürdürüyor. Şahin bugün de Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Sarıhan, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin, hal dernek başkan, temsilcileri ve hal esnafıyla gerçekleşen toplantıda gelişmeleri bir kez daha masaya yatırdı.

Süreci tüm paydaşlarla ile istişare ederek sürdüren ALTSO Başkanı toplantıda hal esnafının görüşlerini Antalya Büyükşehir Belediye yetkilerine ileterek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Projesi ALTSO tarafından çizilen ve 2016 Yılında ihaleye çıkarak inşaat çalışmalarına başlanan haldeki son durumun değerlendirildiği toplantıda konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek gayet samimi biçimde süreci tamamlamaya gayret gösteriyor. Biz de tüm paydaşları bir araya getirerek ve en önemlisi hal esnafının taleplerinin karşılanarak bu projenin tamamlanması için çaba gösteriyoruz. Şu anda inşaat çalışmaları belli bir noktaya ulaştı ve devam ediyor. Bundan sonra yapılması gerekenleri değerlendirdik. Ben Büyükşehir Belediye Başkan ve yine belediye yetkililerine projeye gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonra da toplantıda alınan kararları takip edeceğiz. Sık sık bir araya gelerek tüm paydaşların katılımı ile süreci tamamlamaya çalışacağız. Amacımız tarımda müstahsil, üretici ve diğer tüm unsurların daha iyi şartlara ulaşmasını sağlamaktır.” dedi.

Toplantıda alınan görüşlerin derlenerek güncellendiğini açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye yetkilileri de yaptıkları açıklamada, “Başkanımız Muhittin Böcek, göreve geldikten sonra bu projenin hızlandırılması ve Alanya’ya kazandırılması talimatını verdi. Burada komisyoncuların görüşlerini de almamız gerekiyordu. ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin de sağ olsun sürecin başından bu yana elini taşın altına koydu. Başkanımız Şahin’in hal esnafına nasıl sahip çıktığını görüyoruz. Bu istişareleri çok olumlu buluyoruz. Sık sık da bir araya gelerek süreci birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dediler.

ŞAHİN PAYDAŞLARI BİR ARAYA GETİRMEYE DEVAM EDİYOR