ALTSO-ALKÜ İŞBİRLİĞİNDE TÜRKÇE KURSLARI BAŞLIYOR

ALTSO ve ALKÜ TÖMER işbirliğinde düzenlenecek olan Türkçe Kurs Programı başlıyor.

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz Mart ayında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof Dr Ekrem Kalan arasında protokol imzalanmıştı.

Kurs programı kapsamında Alanya’da yaşayan yabancı ülke vatandaşlarına Türkçe öğretilecek.

Katılımcılar kurs programı sonrası A1, A2, B1, B2, C1 seviyelerinde Üniversite onaylı Türkçe sertifikasına sahip olabilecek.

Bu çerçevede Alaaddin Keykubat Üniversitesi TÖMER’de alanında uzman akademisyenler tarafından verilen Türkçe kursları  online (çevrim içi) olarak önümüzdeki günlerde başlayacak.

KUR BİLGİLERİ

Kurlarımız 132 saat yapılmaktadır.
Her kur haftanın 5 günü olmak üzere 6 hafta sürmektedir.

KAYIT

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası 2. Kat Eğitim ve Kariyer Şube’sine yapılacaktır.
Ayrıca https://esertifika.alanya.edu.tr/ sitesi üzerinden de kayıt gerçekleştirebilmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru formu  (imzalı),
  2. Dekont,
  3. 1 adet resim,
  4. varsa Türkiye ikamet izni
  5. Pasaport fotokopisi veya tarayıp tarafımıza göndermeniz  önemle rica olunur.

Ayrıntılı bilgi için
0 242 512 16 97 (Dahili: 205 / 206 / 207)

Alaaddin Keykubat Üniversitesi TÖMER

tomer@alanya.edu.tr