Dosyalar

ÇIRAK ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Üyelerimizin Çırak Öğrenci İhtiyacına Yönelik Bir Çalışma Başlatılmıştır.

Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndan odamıza ulaşan 06.05.2010 tarih ver 370/268 sayılı yazıda üyelerimizin çırak öğrenci ihtiyaçlarının belirlenerek bildirilmesi talep edilmektedir.

Söz konusu yazıda, Mesleki Eğitim Merkezinin stratejik planlama çalışmasında çırak öğrencilerimize rehberlik yapılması, iş yerlerimizin çırak ihtiyacının karşılanması konusunun çok önem arz ettiği, 01.04.2010 tarihinde merkezde yapılan stratejik planlama çalışması açılış toplantısında; gelecek öğretim yılı kayıt döneminde, çırak öğrencilerimize rehberlik yapmak ve iş yerlerimizin çırak ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla bir proje hazırlanacağı katılımcılarla paylaşılmıştır.

İşyerine çırak, çıraklığa başlayacak öğrenciye iş yeri bulma amacını gerçekleştirecek proje çalışmaları kapsamında, odamıza kayıtlı üye iş yerlerinizin çırak ihtiyacı, meslek dallarına göre hazırlanarak ekte gönderilen çizelgeye işlenmesi ve merkezimize gönderilmesi talep edilmiştir.

Bu itibarla ekli listede belirtilen meslşke dallarında ihtiyaç duyduğunuz çırak öğrenci adetlerinin yazılarak, yazının bir çıktınısının odamıızn aşağıda belirtilen faks numaralarına ya da e-posta adresine gönderilmesi rica olunur. Ek: Çırak Öğrenci İhtiyacı Belirleme Formu İçin TIKLAYINIZ..

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası
Eğitim Şubesi  /  İlgili: Suzan SUBAŞI
Atatürk Cad No:19   07400   ALANYA/ANTALYA