Dosyalar

BERLİN İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

ITB FUARI DÖNEMİNDE BERLİN İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

Odamız tarafından 04-07 Mart 2024 tarihleri arasında ITB Berlin Turizm Fuarı döneminde Berlin İş Gezisi organize edilecektir.

Program kapsamında oda ve meslek kuruluşlarına resmi ziyaretler ve katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre iki ülke firmaları arasında eşleşme ve ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecek olup söz konusu programın dışında üyelerimiz bölgemiz için önemli bir yere sahip olan ITB Berlin Fuarı’nı da ziyaret edebilecektir.

Paket programın bedeli SNGL konaklamalarda 1.470 EUR, DBL konaklamalarda kişi başı 1.245 EUR olup, fiyata dahil hizmetler aşağıdaki gibi olacaktır:

• Sunexpres ile Antalya-Berlin-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti,
  • 3 gece 4 yıldız otelde Oda kahvaltı konaklama
  • Resmi kurum/kuruluş ziyaret ve toplantı organizasyonu,
  • Yurtiçi-yurtdışı tüm transferler,
  • Rehberlik hizmetleri,
  • Seyahat sağlık sigortası,
  • Fuar giriş biletleri,

Schengen Vizesi olmayan katılımcıların, vize randevularında yaşanan sıkıntılardan etkilenmemek için ivedilikle başvurmalarının gerektiğini belirterek, söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki Başvuru formunu doldurarak, ödeme dekontu ve vergi levhası fotokopisi ile birlikte en geç 29 Aralık 2023 tarihine kadar Odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.

EKLER:

1- Paket Program Başvuru Formu

2- Taslak Program

İrtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü

Tel: 0242 5121697 / dahili 217-220-203

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1: Başvuru formu (144,32 KB)
  • Ek2: Program (64,50 KB)