Dosyalar

MITT MOSKOVA TURİZM FUARINA KOSGEB DESTEKLİ İŞ GEZİSİ

Odamız tarafından 15-18 Mart 2023 tarihleri arasında Moskova’da 16 Mart 2023 tarihinde başlayacak olan MITT-Moskova Uluslararası Turizm Fuarı’na KOSGEB Destekli İş Gezisi organize edilecektir.

Bölgemiz için önemli bir Pazar olan Rusya’da düzenlenecek MITT Moskova Turizm Fuarı ziyaretinin yanı sıra program kapsamında oda ve meslek kuruluşlarına resmi ziyaretler ve katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre iki ülke firmaları arasında eşleşme ve ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecektir.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenecek olan program için öncelikle ön başvuru alınacak olup, katılım bedeli katılımcı sayısına göre belirlenecek olan fiyata dahil hizmetler aşağıdaki gibi olacaktır:

• Antalya-Moskova-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti,
  • Resmi kurum/kuruluş ziyaret ve toplantı organizasyonu,
  • Yurtiçi-yurtdışı tüm transferler,
  • Rehberlik hizmetleri,
  • 3 gece 4 gün Oda kahvaltı konaklama
  • Fuar giriş ücreti

Turizm ve Seyahat ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren ve KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin %60’ını (maximum 45.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde (turizm ve seyahat sektörlerinde) vergi kaydı bulunan ve faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, henüz taslak aşamasında olan programın içeriği katılımcı firmalara göre oluşturulacaktır.

Söz konusu fuar ve iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki katılım formunu doldurarak, en geç 6 Şubat 2023 Pazartesi mesai bitimine kadar Odamıza başvurmalarını önemle rica ederiz.

EK: Katılım Formu

İrtibat:

Turizm, Fuarlar ve Dış İlişkiler Müdürlüğü

Tel: 0242 5121697 / dahili 203-217-220

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1: Katılım Formu (64,00 KB)