STAJ SEFERBERLİĞİ HAKKINDA

TOBB’dan alınan 26.08.2020 tarih ve 7224 sayılı yazı;

TOBB’dan odamıza ulaşan ilgi yazıda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve TOBB arasında 8 Haziran 2020 tarihinde imzalanan Yetenek Kapısı İş Birliği Protokolü kapsamında, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından yürütülen Staj Seferberliği programının başladığı bildirilmiştir. Staj Seferberliği programında üyelerimiz, tüm üniversite ve bölümlerden genç yeteneklerin yer aldığı “Stajyer Havuzuna” erişim hakkına sahip olacağı da ifade edilmiştir. Hem Oda ve Borsaların hem de üyelerimizin “Stajyer Havuzuna” erişim ayrıcalığı olmakla beraber bu sisteme giriş yapabilmeleri kayıt yaptırılması gerektiği belirtilmiştir.

Stajyer Havuzuna erişim sağlamak isteyen üyelerimizin sisteme giriş yapmak üzere yetkili bir kişi belirleyip Odamıza bildirmesi gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.