Dosyalar

WORLD FOOD MOSCOW 2024 MİLLİ KATILIM DUYURUSU

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden alınan yazıda, 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Moskova/Rusya Federasyonu’nda, 33. kez düzenlenecek olan “World Food Moscow 2024” fuarının “yaş meyve sebze sektörüne” yönelik Türkiye milli katılımı 12. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından  gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 24.05.2024 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Online Başvuru FormuWorld Food Moscow 2024 Online Başvuru Formu

Katılım Bedeli: Tahmini 975 €/m2 (nakliyesiz)

Katılım bedeline;

• Yer kirası,
  • Özel stant konstrüksiyonu,
  • Stant genel ve günlük temizlik hizmeti,
  • Kataloğa giriş bedeli,
  • Elektrik ve internet bağlantısı,
  • Genel Sekreterliğimizce hazırlanan firma broşüründe yer alma

Yaş meyve sebze ürünlerinin yer aldığı hall’de milli katılım sağlanacak olan fuara, 2023 yılında 40 ülkeden 1.100 firma katılmış ve fuar 60 ülkeden 22.000 ziyaretçi tarafından ziyaret edilmiştir.

Fuarın milli katılımının, “5973 Sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 698.317 Türk Lirası’na kadar destekleneceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Ödeme Bilgileri, İletişim Bilgisi ve Katılım Şartları

EKLER

• Ek: Katılım Şartları ve Bilgileri (565,79 KB)