ALTSO MECLİS VE MÜŞTEREK KOMİTELER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Kasım Ayı Olağan Meclis ve Müşterek Komiteler toplantısı 28 Kasım 2023 Salı günü gerçekleştirildi.

Toplantıda, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu yönetim kurulu faaliyetlerini meclis üyeleriyle paylaştı.

Başkan Yardımcısı Paşaoğlu, konuşmasında İkamet sorunu ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’ne gerçekleştirilen ziyarete değinerek, “İkamet sorunu başta olmak üzere Alanya’mızın çözüm bekleyen sorunlarını Ankara’ya taşıdık” dedi.

ORTAK AKIL VE GÜÇ BİRLİĞİ

Siyasi parti ilçe başkanları ile gerçekleştirilen, ‘Ortak Akıl ve Güç Birliği’ toplantısına da değinen Paşaoğlu, “Alanya’mızın sorun ve taleplerinin derlenmesi, güç birliği içinde hareket edilmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunup, ortak irada gösterilmesi konusunda karar kıldık” dedi.

Paşaoğlu ayrıca; İngiltere’ye düzenlenen iş gezisi, YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, eğitim faaliyetleri ve komite toplantıları konusunda da meclis üyelerine bilgiler aktardı.

TARİHÇİ OĞUZ KORUM SUNUM YAPTI

Toplantıda Emekli Öğretmen, Tarihçi Oğuz Korum da Alanya’nın 100 yıllık tarihi ile ilgili meclis üyelerine bir sunum yaparak, Alanya’yı anlattı.

MÜŞTEREK KOMİTELER TOPLANTISI

Meclis toplantısının ardından yılda iki kez yapılan Müşterek Komiteler toplantısı da gerçekleştirildi.

Toplantıya ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Kural, ALTSO Yönetim ve meclis üyeleri ile çok sayıda komite üyesi katıldı.

Toplantı’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Paşaoğlu, yılda iki kez müşterek komiteler toplantısı yapıldığını dikkat çekerek, bu toplantıların öneminden bahsetti.

Paşaoğlu ayrıca 2023 yılında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili komite üyelerine bilgiler aktararak, komite üyelerinden gelen soruları yanıtladı.

Başkan Yardımcısı Paşaoğlu’nun konuşmasının ardından komite üyeleriyle görüş alışverişi yapıldı ve Alanya ekonomisi için yapılması gereken konular masaya yatırıldı.

ALTSO MECLİS VE MÜŞTEREK KOMİTELER TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ