ANFAS FRESH ANTALYA FUARINA HAZIRLANIYORUZ

ALANYA TARIM FUARINA HAZIRLANIYOR ALTSO öncülüğünde 18-20 Mart 2010 tarihinde Antalya Expo Center’de yapılacak olan “Fresh Antalya” Fuarına katılacak olan tarım sektör temsilcileri ANFAS Yetkililerinin de katıldığı toplantıda fuara hazırlık konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Komisyonu Başkanı Namık Şenli başkanlık yaptı.

ANFAŞ Direktör Yardımcısı Çiğdem Akmandor’un da katıldığı toplantıda, 18-20 Mart  2010 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek uluslar arası tarım fuarı “Fresh Antalya” öncesi yapılması gereken hazırlıklar masaya yatırıldı.

Alanya İlçe Tarım Müdürü Umut Olgun, Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, Alanya Belediyesi Hal Müdürü Halit Parlayüksel, Alanya Muz Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçemizdeki hal derneklerinin temsilcileri, ALTSO Tarım Komisyonu Üyeleri ve yine ihracatçı firma yetkililerinin katıldığı toplantıda fuara “Alanya” ismi ile tek çatı altında katılma fikri benimsendi.

Fuarda ilçemizde yetişen tarım ürünlerinin en iyi biçimde sergilenmesi ve fuara yurt dışından katılan ihracatçı firmalarla Alanya’daki üretici ve ihracatçı firmaları bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyleyen ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Komisyonu Başkanı Namık Şenli, “Önüzümde fuara katılım için yeterli zaman var. Biz bu toplantılarla bu zamanı en iyi biçimde değerlendirmeyi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etme konusundaki kararları alıyoruz. ALTSO, İlçe Tarım Müdürlüğü, Alanya Ziraat Odası, Alanya Muz Üreticileri Birliği ve Alanya Hal Müdürlüğü, hal dernek yöneticileri ile işbirliği içinde bu fuar en iyi biçimde Alanya’yı temsil edeceğiz” dedi.
Şenli, son olarak toplantıda;  fuarda standın nasıl paylaşılacağı, hangi ürünlerle fuara katılınacağı, kimlerin standa hangi görevleri yapacağı, bir tanıtım kataloğu hazırlanması gibi konuların masaya yatırıldığını sözlerine ekledi.