BAŞKAN ERDEM’DEN BİR ANKARA ÇIKARMASI DAHA

Alanya’nın sorunlarının çözümü için çalışmalarına devam eden ALTSO Başkanı Eray Erdem, bir Ankara çıkarması daha yaptı.

Erdem’e temaslarında Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği Başkanı Bayram Tekçe, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve İş İnsanı Ahmet Cebeci de eşlik etti. Heyetin Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Birim Müdürü Muhittin Aslan, Kamu Özel Sektör İşbirliği Dairesi Başkanı Ali Kamil Özmen, Yatırım Destekler Birimi Proje Müdürü Ömer Mennan Güler ile bir araya geldiği öğrenildi.

Başkan Erdem; “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Birim Müdürü Muhittin Aslan, Kamu Özel Sektör İşbirliği Dairesi Başkanı Ali Kamil Özmen, Yatırım Destekler Birimi Proje Müdürü Ömer Mennan Güler ile bir araya geldik. İkamet sorunu başta olmak üzere Alanya’mızın çözüm bekleyen sorunlarını ziyaretimizde dile getirerek, taleplerimizi ve konuyla ilgili hazırladığımız raporumuzu sunduk” dedi.

Başkan Erdem, “Alanya’mızın talep ve görüşleri başta olmak üzere en güncel çözüm bekleyen İkamet sorunu ile ilgili DE temaslarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Bilindiği üzere Erdem daha önce Alanya’da ikamet sorununun ortaya çıkmasından sonra ilgili kurumlarla rapor hazırlayan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başta olmak üzere TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, önceki dönem Ticaret Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş gibi ülkemizin önde gelen isimlerine ziyaretler gerçekleştiren Başkan Erdem, bugün de Ankara’ya bir ziyaret daha gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nde temaslarda bulundu.

‘ALANYA İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Erdem, Ankara ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği Başkanı Bayram Tekçe, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve İş İnsanı Ahmet Cebeci ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’ni ziyaret ettik.

Ziyaretimizde, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Birim Müdürü Muhittin Aslan, Kamu Özel Sektör İşbirliği Dairesi Başkanı Ali Kamil Özmen, Yatırım Destekler Birimi Proje Müdürü Ömer Mennan Güler ile bir araya geldik. İkamet sorunu başta olmak üzere Alanya’mızın çözüm bekleyen sorunlarını ziyaretimizde dile getirerek, taleplerimizi ve konuyla ilgili hazırladığımız raporumuzu sunduk.

İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Alanya’mızın sorunlarının çözümü için çalmadık kapı bırakmayacağız ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”