BAŞKAN ERDEM’İN İNGİLTERE TEMASLARI DEVAM EDİYOR

İngiltere’de gerçekleştirilen WTM Uluslararası Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem, İngiltere’de yoğun temaslarına devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İngiltere’de bir araya gelerek Alanya’nın taleplerini ileten Başkan Erdem, bugün de WTM Uluslararası Turizm Fuarı’nda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Yaptığı görüşmelerde İngiltere Pazarı üzerine yoğunlaşan Başkan Erdem, İngiltere’den Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na da direkt uçuş konulması konusunda temaslarda bulundu.

Başkan Erdem, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İngiltere’ye düzenlediğimiz iş gezimiz kapsamında WTM Uluslararası Turizm Fuarı’nı ziyaret ederek, Alanya’mız için önemli görüşmeler gerçekleştirdik.
Fuar ziyaretimizde; ilk olarak ABTA-Birleşik Krallık Seyahat Acenteleri Birliği ile bir araya gelerek, Alanya’mızın ve ülkemizin İngiltere Pazarı’ndan daha fazla nasıl yararlanabileceğini değerlendirerek, fikir ve önerilerini aldık.
Fuarda ayrıca Alanya Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer ve Alanya heyeti ile birlikte; Londra Büyükelçimiz Osman Koray Ertaş, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, SunExpress Birleşik Krallık ve İrlanda Ülke Müdürü Eray Mert, MTS Globe Antalya Bölge Taahhüt Müdürü Bilgin Yazıcı, Meeting Point Türkiye CEO’su Okay Yıldırım, Almanya Turizm Pazarı Duayenlerinden Hüseyin Baraner ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve çok sayıda turizmciyle görüşmeler gerçekleştirdik.

Yaptığımız görüşmelerde; Alanya’mızın turizmi, İngiltere Pazarı, tanıtım çalışmaları, İngiltere’den Alanya Gazipaşa Havalimanı’na direkt uçuş gibi önemli konularda fikir alışverişinde bulunup, önümüzdeki yıllarda turizm sektöründe yapacağımız çalışmaların ön hazırlığını gerçekleştirdik.
Alanya’mızın tanıtımı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

BAŞKAN ERDEM’İN İNGİLTERE TEMASLARI DEVAM EDİYOR